Česká triatlonová asociace připravila na závěr roku projekt „Zlepšujeme plavání“. Tento jednodenní teoreticko-praktický seminář je určen triatlonovým trenérům a závodníkům především (ale nejen) mládežnických kategorií.

Přestože jsme si vědomi, že závěr roku je již tak dost hektický, nabízíme všem zájemcům z řad nejen sportovců, ale především jejich trenérů, možnost rozšířit jejich vědomosti o nové přístupy a metody, které pomohou k rozvoji plaveckých dovedností napříč věkovými kategoriemi.

Jednotlivé semináře proběhnou pod vedením zkušených plaveckých trenérů a za organizačního zajištění trenérů několika triatlonových klubů, vždy v rámci konkrétního regionu a klubů ze spádové oblasti.
Kluby SpS a SCM budou obeslány s informacemi k semináři, včetně kontaktu na garanta akce, trenéra ČTA, který tento seminář v příslušném regionu organizuje.

Kromě administrativního a finančního zajištění celé akce nabízí ČTA zúčastněným klubům i podporu jejich účasti formou příspěvku na dopravu.

Konkrétní podmínky a informace o projektu naleznete v příloze tohoto článku. Na stránkách CTS v sekci AKCE je možné se na jednotlivé semináře přihlašovat.