Po pauze zaviněné epidemií koronaviru se letos v říjnu opět sejdou triatlonisté v Mekce našeho sportu, v havajské Koně. ČTA připravila pro účastníky závodu IRONMAN World Championship tričko a zvýhodněné podmínky pro nákup v e-shopu.

Mezi pěti tisíci účastníky, kteří si havajský slot vyjeli za náročných kvalifikačních podmínek, bude i řada závodníků z České republiky. Česká triatlonová asociace jim v souladu s Nominačními kritérii uveřejněnými v Soutěžní směrnici na rok 2022 bezplatně poskytne atletické tričko „CZECH TRIATHLON TEAM“.

Toto tričko, které je standardně v nabídce e-shopu ČTA, bude pro tuto příležitost vyrobeno v omezené sérii v havajské úpravě.

ČTA navíc připravila pro všechny účastníky IM World Championship 2022 i pro jejich doprovod speciální 30% slevu z prodejních cen na nákup v eshop.triatlon.cz. Tuto slevu lze uplatnit i na závodní reprezentační kombinézy.

Zájemce o objednání bezplatného trička i dalších produktů z nabídky ČTA prosíme, aby se přihlásili nejpozději do pátku 5. srpna 2022 na e-mailu agegroup@triatlon.cz. Do předmětu zprávy napište Hawaii 2022.

Aloha