Projeďte se po trase havajského Ironmana, po nádherné Šumavě, pohádkovém Švýcarsku a trati legendární Czechmana s osobnostmi českého triatlonu, které povedou komentované vyjížďky, při nichž se budete moci na cokoliv zeptat a ještě vyhrát zajímavé ceny.

Česká triatlonisté asociace, facebooková skupina Triatlonisté a česká společnost Rouvy pro vás připravili čtyři komentované virtuální vyjížďky s osobnostmi českého triatlonu. Ty se uskuteční na virtuální platformě Rouvy, pro kterou potřebujete jen chytrý cyklotrenažér nebo wattmetr napojený na Rouvy aplikaci v počítači nebo tabletu.

Pokud členství v Rouvy nemáte, případně jste už vyčerpali 14denní zkušební období zdarma, můžete získat kód pro další 14denní období na tomto speciálním odkazu.

Pro společné povídání, během kterého se budete moci osobností zeptat na jakékoliv téma, využijeme aplikaci Discord. Stačí v mobilu otevřít tento odkaz, na kterém se následně přepněte do hlasového kanálu s ikonou reproduktoru: https://discord.gg/FvFVSaAVyr.

Sraz na Discordu a zahřátí je naplánováno vždy na 17:45 hodin, v 18.00 začínáme a jízdy budou trvat 30 až 90 minut. Zúčastnit se může každý bez ohledu na výkonnost.

Z účastníků, kteří dojedou do cíle, pak budeme losovat výherce triatlonových cen.

IRONMANSKÁ OCHUTNÁVKA
22. ledna v 18:00

Petr Vabroušek nás provede nejikoničtějšími kilometry trasy havajského Ironmana, zatímco bude vyprávět o svých zážitcích z této tratě. Vylosovaný výherce se může těšit na roční předplatné Rouvy a triatlonovou knihu 40 let – od agónie k euforii.

Odkaz k registraci zde.

LADIES ONLY
29. ledna v 18:00

Povídací jízda s Anetou Grabmüllerovou po nenáročné trase v krásném Švýcarsku. Vylosovaná výherkyně si odnese ČTA osušku, ČTA čelenku a triatlonovou knihu 40 let – od agónie k euforii.

Odkaz k registraci zde.

XTERRA OCHUTNÁVKA
12. února v 18:00

Pořadatel XTERRA Michal Piloušek nás provede po Šumavě, kde pořádá nejstarší XTERRA závod v Evropě. Vylosovaný výherce si odnese startovné na Xterru dle vlastního výběru, ČTA osušku, ČTA čelenku a triatlonovou knihu 40 let – od agónie k euforii

Odkaz k registraci zde.

CZECHMANSKÝ ŠVIH
26. února v 18:00

Ředitel závodu Tomáš Petr bude průvodcem na trase legendárního Czechmana. Na vylosované výherce čeká cena: 1x startovné na CZECHMAN hlavní závod, 1x startovné na CZECHMAN Short

Odkaz k registraci zde.